MotorStorm RC

MotorStorm RC
År 1999 släpptes ett spel som heter Re-Volt som gick ut på att köra radiostyrda bilar. Det fanns till PC, Playstation, Nintendo 64 och Dreamcast. Det var särskilt roligt för oss som gillar radiostyrda bilar eftersom man kunde spela Re-Volt när den riktiga radiostyrda bilen var på laddning eller behövde reservdelar.

Nu har det kommit ett nytt spel med radiostyrda bilar. Denna gång släpps det för nedladdning på Playstation Network till PS3 och Sonys nya handhållna spelmaskinen Playstation Vita. Spelet heter MotorStorm RC (det är en spin-off av den populära MotorStorm-serien) och är ett fartfyllt spel med snygg grafik och bra spelkänsla. Det har utvecklats av ett litet men kompetent team på Evolution Studios.

Du kan tävla med dina vänner eller andra människor från hela världen. Om man har en PS3 kan man även spela split-screen med 4 personer (se till att ha en stor TV bara).

Om du köper spelet till PS3 har du även tillgång till Vita-releasen och vice versa. Det är faktiskt en rätt schysst deal av Sony och bra för kunder som äger både en PS3 och en PS Vita. Se trailern nedan för ett smakprov.